NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

FONTOS

 

A FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2018. július 27-28-29-én kerül megrendezésre.

 

Klubtagsággal egybekötött kedvezményes Forma-1 Klub belépőt csak magyar állampolgárok vásárolhatnak. A tagság feltétele érvényes magyar  személyazonosító igazolvány, magyar kártyaformátumú vezető engedély (jogosítvány), magyar útlevél vagy „Magyar igazolvány”. Más egyéb személyazonosságot igazoló dokumentumot nem fogadunk el (diák igazolvány, lakcím azonosító kártya, letelepedési engedély, stb. NEM KERÜL ELFOGADÁSRA). Az okmány sorszáma rákerül a klubkártyára, így a kártya és a bérlet csak a fenti iratok egyikével együtt érvényes, tehát a Hungaroring területére történő belépéskor erre is szükség van. A tagsági kártya névre szól, kizárólag a nevezett személyt jogosítja fel a kedvezmény igénybevételére, át nem ruházható, 2018. január 1-től 2018. december 31-ig érvényes.

Személyi igazolvány, Magyar igazolvány, Útlevél, Vezetői engedély:

      


Az elveszett, megrongálódott, vagy adatváltozás miatt elavult klubkártyát 2000.- Ft-os díj ellenében tudjuk cserélni vagy újra kiállítani, bérleteket azonban nem tudunk pótolni. Tehát az elvesztett, otthon hagyott, megrongálódott, azonosításra alkalmatlan jegyeket újra meg kell vásárolni.

 

Forma-1 Klub bérlettel a futam három napján kizárólag az 5. számú kapun léphet be, itt a biztonságiak a személyazonosságot ellenőrzik. A fent megnevezett dokumentumok (magyar személyi igazolvány, magyar útlevél, magyar vezetői engedély vagy Magyar igazolvány), illetve a klubkártya, és a bérlet mindegyike szükséges a belépéshez, bármelyik hiányában a bejutást a biztonsági szolgálat és a Forma-1 Klub megtagadja. A csütörtöki boxutca-látogatás is megtekinthető a jegy felmutatásával, ám ekkor a főbejáraton történik a beengedés. Az 5. kapu elhelyezkedését a Térképek menüpont alatt megtekintheti.

 

Díjmentes parkolást is biztosítunk a Hungaroring GRATIS parkolóiban, közvetlen az 5. számú kapunál azonban csak fizetőparkoló van. A futam három napján az Árpád híd pesti hídfőjétől Mogyoród Templom térig közlekedő buszjáratokat is ingyenesen veheti igénybe a bérlet felmutatásával, de megközelítheti a versenypályát a BKK menetrend szerinti Budapest Örs Vezér tere – Gödöllő vonalon közlekedő HÉV-járatával, ez azonban díjköteles.


GYEREKJEGYEK


A gyerekjegyet 0-13 éves korig ingyenes, de 0 forintos jegy váltása ebben az esetben is kötelező! 14 éves kortól már normál belépő vásárlása szükséges!

Az ingyenes gyerekjegyeket csak hétvégi Club tribün vagy álló jegy mellé lehet megrendelni, külön önmagában nem. Egy felnőtt maximum 3 gyerekjegyet igényelhet.


A klubtagság további kedvezményeiről a Bemutatkozás menüpontban tájékozódhat.