NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

BEMUTATKOZÁS
 

A Hungaroring Forma-1 Klub Egyesület 1999-ben alakult.

Célunk a magyarországi Formula 1 versenykultúra ápolása, terjesztése, a technikai sportok, elsősorban az autósport és ezen belül is a Formula 1 versenyek népszerűsítése.

 

                                              Tagjainknak különböző kedvezményeket tudunk biztosítani a klubtagság által, legyen ez akár a Hungaroring területén megrendezett motorsport rendezvényre szóló belépőjegy, akár a különböző autós- motoros relikviák vagy ajándéktárgyak megvásárlása.
 

Működésünknek köszönhetően rengeteg ember számára nyílik lehetőség eljutni Magyarország legnevezetesebb és legnépszerűbb motorsport rendezvényeire, mint például a hazai Formula 1 Magyar Nagydíjak a Hungaroringen. 

A Forma-1 Klub a 2018-es évben következő kedvezményeket biztosítja Önnek:

 FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ KEDVEZMÉNY
 

Klubkártya birtokában kedvezményes árú klub belépőjegy igényelhető a FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2018. Július 27-28-29-én megrendezendő versenyre, amely péntektől vasárnapig érvényes.

A Forma-1 Klub tagjai részt vehetnek a 2018. július 26-án megrendezésre kerülő Formula 1 boxutcalátogatáson is!

Árakat és további részleteket itt talál meg:  

  
GPSHOP KEDVEZMÉNY

Az érvényes klubkártyával rendelkező klubtagok 10% kedvezményt kapnak a GPshop üzletében és webáruházában. További információ a GPshop webáruházban: https://www.gpshop.hu/forma1club_17 


IBUSZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY

A Forma 1 Clubkártya felmutatásával az IBUSZ irodák 5% kedvezményt biztosítanak az utazásaik árából.

 Tagsági feltételek:


Tagság kizárólag érvényes magyar személyi igazolvánnyal, magyar vezetői negedéllyel (jogosítvány), magyar útlevéllel, vagy magyar igazolvánnyal rendelkezők részére váltható! A tagsági kártya csak egy személyre szól és kizárólag a nevezett személynek biztosítja a lehetőséget arra, hogy a klub szolgáltatását igénybe vegye.

A tagsági kártya névre szóló, át nem ruházható, 2018. január 1-től 2018. december 31-ig érvényes. Arany kártyával Forma-1 Klub ülő, Ezüst kártyával Forma-1 Klub álló bérlet igényelhető a Forma-1 Magyar Nagydíj 2018. évi futamára korlátozott számban, a beérkezett fizetések sorrendjében.