NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

KISZÁLLÍTÁS

Ha szeretné, hogy a jegyét házhoz szállítsuk, akkor a jelentkezési lap kitöltésénél a kiszállítást be kell jelölnie ("igen"-t kell választani). A jegyet és kártyát futárszolgálattal fogjuk kiküldeni.


Jegyeket csak Magyarország területén belül tudjuk kiszállítani. Ha külföldre szeretné a jegyek kiszállítását, akkor kérjük vegye fel kollégáinkal a kapcsolatot telefonon, vagy e-mail-ben. A kapcsolat menüpontban találja meg elérhetőségeinket.A postacímet a jelentkezési lap megjegyzés rovatában kell beírnia, illetve azt is, hogy mely személyek jegyeit és klubkártyáit kívánja, hogy egy csomagban küldjük ki. A futárszolgálat díját címenként kell kifizetni, függetlenül attól, hogy hány jegyet, illetve klubkártyát tartalmaz.


 

A futárszolgálat díja 1.780.- Forint, melyet a futárnak kell készpénzben kifizetnie a kézbesítéssel egy időben (semmiképp ne fizesse ki a kiszállítás díját előre). Ha valamilyen oknál fogva nem jelölte rendelésében, hogy szeretné a jegyek kiszállítását, akkor kérjük, hogy írjon nekünk e-mailt. E-mail címünket a kapcsolat menüpont alatt találja meg.