NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN
Hungaroring, 2017. 10. 07.


A Hungaroring Forma 1 Club 2017-ben ismét nyílt napot tartott a tagjainak az előző év sikerére való tekintettel. Idén is kiváló hangulatban telt a rendezvény. Íme egy kis ismertetés a napról.
 
A Forma-1 Club nyílt nap három fő programeleme:
 
 
  1. Egy kis szabályismeret
A sportszakma jeles képviselői vezetéstechnikai és vezetésbiztonsági szempontból készítik fel a résztvevőket a rájuk váró programra. Az alapvetően fontos szabályok, előírások megismerése segít a pályán való helyes viselkedés elsajátításában, a versenyirányításban tett látogatás során pedig a résztvevők bepillanthatnak a Forma–1 kulisszái mögé.
 
  
 
  1. Élményvezetés saját autóval
A célegyenes végén a féktáv, a Mansell-kanyar vagy éppen a sikán egyaránt tartogat kihívásokat. A nyílt nap résztvevői mindezt a saját bőrükön tapasztalhatják meg – tizenöt perces „futamok” során, 8 turnusban, turnusonként 25 autóval.
 
  
 
  1. Hungaroring pályalátogatás
Amit eddig nem tudtál a Hungaroringről – idegenvezetéssel felfedezheted a pálya „titkait”, amelyeket nézőként, a versenyhétvégék során biztosan nem láthatsz.

   
 
Várunk minden egyes klubtagunkat 2018-ban is!
 

 


VISSZATEKINTÉS A 2016. ÉVI NYÍLT NAPRA
Hungaroring, 2016.10.25.
 
A Forma 1 Club 2016. október 25-én nyílt napot tartott a tagjai részére. A részvétel teljesen ingyenes volt, kizárólag regisztrálni kellett az eseményre.
 
A résztvevő autósok lehetőséget kapnak arra, hogy jobban megismerjék a versenypályát, saját magukat pedig próbára tegyék.
 
A Forma-1 Club nyílt napnak három fő programeleme volt:
 
1. Egy kis szabályismeret A sportszakma jeles képviselői vezetéstechnikai és vezetésbiztonsági szempontból készítették fel a résztvevőket a rájuk váró programra. Az alapvetően fontos szabályok, előírások megismerése segítette a pályán való helyes viselkedés elsajátításában, a versenyirányításban tett látogatás során pedig a résztvevők bepillanthattak a Forma–1 kulisszái mögé.
 
  
 
  1. Élményvezetés saját autóval
A célegyenes végén a féktáv, a Mansell-kanyar vagy éppen a sikán egyaránt tartogatott kihívásokat. A nyílt nap résztvevői mindezt a saját bőrükön tapasztalhatták meg – tizenöt perces „futamok” során, 8 turnusban, turnusonként 25 autóval.
 
  
 
  1. Hungaroring pályalátogatás
Amit eddig nem tudtál a Hungaroringről – idegenvezetéssel felfedezhetted a pálya „titkait”, amelyeket nézőként, a versenyhétvégék során biztosan nem láthattál.

 

Köszönjük a Forma 1 Club tagjainak, hogy részvétükkel hozzájárultak a 2017. évi Formula 1 Magyar Nagydíj sikeréhez a Hungaroringen. Találkozunk 2018-ban is!