NYÍLT NAP A HUNGARORINGEN

TÉRKÉPEK

A Hungaroring térképe
 

       

                                (klikk a képre a nagyításhoz)                                                                                                                       (klikk a képre a nagyításhoz)


A Club Tribün Bérlet a térképen található CLUB Tribünre érvényes. A lelátót piros színnel jelöljük. A tribün előtt kivetítő is található, hogy Ön zavartalanul követni tudja a verseny részleteit és folyamatos alakulását.A Klub Álló Bérlettel a térképen található zöld terület bármely részére állhat, nincs konkrét helye, illetve bemehet a tribünök mögött található kiállítási és vendéglátó területekre is. Az állójeggyel a lelátókon nem tartózkodhat! Az álló területek gyakorlatilag a Hungaroring fűvel borított területei, amiről tökéletesen rá lehet látni az aktuális pályaszakaszra.


 

A Forma-1 Klub tagjai számára a beléptetés az 5-ös kapun keresztül biztosított a verseny napjain. Ezt a kaput is piros színnel jelöljük térképünkön. Megközelíteni Szilasliget felől a legcélszerűbb.

 

 

A Forma-1 Klub Tribünről így látható a 14-es kanyar (az utolsó kanyar) és a célegyenes:


(klikk a képre a nagyításhoz)
 

A Club tribün üléskiosztása a következő:

 

(klikk a képre a nagyításhoz)
 

A Hungaroring területére csak a biztonsági szolgálat által engedélyezett tárgyakat lehet bevinni. Ez általában kis mennyiségű élelmiszer lehet, kispárna, fényképezőgép, kamera, telefon, esernyő vagy esőkabát (kizárólag esős időjárás esetén).
Nem lehet bevinni napernyőt, hűtőtáskát, szúró- vágó eszközt, üveget, sátrat, kempingszéket, nagyobb mennyiségű élelmiszert.


A Hungaroring területén több helyen található toilet, valamint rosszullét esetén orvosi ellátás biztosított.


Kerekesszékkel érkező vendégeink részére a Gold 3 lelátó legfelső sorát javasoljuk.
 

Klub Tribün:

(klikk a képre a nagyításhoz)

 

Állóhely:

(klikk a képre a nagyításhoz)

 

 

 

KIJUTÁS A PÁLYÁRA


 

Gépjárművel az M3-as autópályától a Hungaroring táblákat követve érhető el a versenypálya, vagy Szilasliget felől is megközelíthető. Autóval érkező vendégeink részére a Hungaroring ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a verseny napjain. Ezek a GRATIS parkolók a Hungaroring 3-as, 6-os, és 7-es kapuinál találhatók, melyek a férőhelyek erejéig érkezési sorrendben vehetők igénybe. Az elérést a Hungaroring személyzete és táblák is segítik.

                                                                                                        

 

A Hungaroringre ingyenes buszjáratok viszik ki a látogatókat. A különjáratot az érvényes belépőjegy felmutatásával lehet igénybe venni. A busz az M3-as metró Árpád híd nevű megállójától indul a buszpályaudvarról és Mogyoród Templom térig közlekedik. A buszok kb. 10-15 perces időközönként indulnak a reggeli órákban. Mogyoród Templom tértől a versenypályáig gyalogosan kell a látogatóknak besétálni, ami hozzávetőleg 15-25 percet vesz igénybe. A buszjáratok visszafelé is elérhetőek ugyanezen útvonalon a délutáni órákban az Árpád híd megállóig.

 

A menetrend megtekinthető a www.hungaroring.hu weboldalon közvetlen a verseny előtt.


Az Örs vezér térről HÉV-vel is megközelíthető a versenypálya. A HÉV-et érvényes BKK jeggyel vagy bérlettel lehet igénybe venni! Az utasokat Mogyoród HÉV állomástól Mogyoród Templom térig ingyenes buszjáratok szállítják. Mogyoród Templom tértől a versenypályáig gyalogosan kell a látogatóknak besétálni, ami hozzávetőleg 15-25 percet vesz igénybe.